Hevosia laitumella.
Samalla poikkesimme palstalle. Kiertelimme siellä katsastamassa mitä ja miten muut palstalaiset ovat palstalleen laittaneet.
Unikkojen kasvua nupusta siemenkotaan
Loppumatkasta sää muuttui aika koleaksi ja sataa tihuutti. Ruuaksi olin varannut grillattavaa; broileria, halloumia, herkkusieniä ja kesäkurpitsaa sekä ison kulhollisen salaattia.
Oli niin viileää, että piti siirtyä sisälle syömään. Jälkiruuaksi paistoin raparperipiirakan.Viljaton raparperipiirakka
Pohja:
100 g margariinia
1 dl sokeria
1 kananmuna
2 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta (Pirkka)
Päälle:
5 dl raparperipaloja
0,5 dl sokeria
Täyte:
2,5 dl jogurttia, rahkaa tai kermaviiliä
1 kananmuna
0,5 dl sokeria
Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmuna. Lisää perunajauho-leivinjauheseos. Levitä taikina voideltuun piirakkavuokaan. Lisää taikinan päälle raparperipalat. Ripottele raparperin päälle sokeria. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja lisää piirakan päälle. Käytin täytteessä banaani-persikka jogurttia, kun ei muutakaan jääkaapissa sattunut olemaan, hyvää tuli. Valkosuklaa-lime rahka käy myös todella hyvin. Paista piirakka 200 °C n. 30 min.
3 kommenttia:
no niin tänne kerkesit jo rustata kuvia ja kaikkee. Kiitos ihanasta iltapäivästä ja illasta.
Mahtavat kuvat jälleen.
On kiva lukea sun kirjoituksia .
Tortturesepti otin talteen heti,on näes raparperia ...........
Gunreetl
Todella kauniit blogisivut sinulla! Kaikkea ihanaa olet tehnyt ja nyt minulle iski hirveä into leipoa jotain.Virkkausmallia etsiessäni löysin sivuillesi.Oikein leppoisaa syksyä!
Terveisin Satu Imatralta
Lähetä kommentti