maanantai 17. lokakuuta 2011

Joulukausi avattu!

Jouluun ei ole kuin 67 yötä. Pikkuhiljaa alkaa kauppoihin tulla joulutavarat ja askarteluliikkeisiin tarvikkeet ja tapahtumat. Kävin viime lauantaina ohikulkumatkalla Sinellissä. Siellä sattui olemaan Joulumaailman avajaiset. Yhteen huoneeseen oli tehty askartelupisteitä, jossa sai tehdä joko ilmaiseksi tai pientä maksua vastaan pieniä joulujuttuja. Minulla ei ollut aikaa jäädä sinne pidemmäksi aikaa mutta yksi kortti tuli tehtyä.
Kiva idea mutta ei kuitenkaan ensi jouluksi tällaisia. Esillä oli myös paljon kivoja vinkkejä. Harmittaa kun ei tullut kameraa mukaan. Samalla reissulla tuli hankittua korttitarvikkeet. Joulukortit pitää tehdä pikapuolin etteivät ne jää viimetinkaan.
Tällaisia tarvikkeita ostin mutta ei niistä sitten enempää tälläkertaa. Korttien saajia käy kuitenkin vakoilemassa täällä tekemisiäni. Täytyy jotain pitää vielä salaisuutena.    ;o)

Pitsiliinan tekelekin on sitten purettu... Etsin varastoistani ohuemman langan ja ohuemmat puikot ja nyt rupesi lyyti kirjoittamaan.

3 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Hienoa. Pitäisi itsekkin kaivaa korttientekotarvikkeet esiin:). Joulu on niin mukavaa aikaa.

jonna kirjoitti...

tosi kiva idea tuo lapaskortti...

Guns,blog kirjoitti...

Nonniin nyt sitten teidän rappuun iski tuo joululahjainnostus,sattunesta syystä meikä on jo kutonut vaikka mitään ,kun paketit pitäis kohta saada matkaan lahden takaa!!!!!!!!