keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Ensimmäinen pupu valmis

Tässä mä nyt sitten olen koko komeudessa. Pituutta mulla on 88 cm ja jos nostaisin korvat pystyyn, niin olisi yli metri. Paita jäi pois kuvasta mutta ehtiihän tuon joskus myöhemminkin päälle pukea. Ei nyt olla turhan tarkkoja....
Istun tässä mamman soffan reunalla ja odottelen kovasti siskopupun valmistumista. Näin tuolta kassista, että siskolle taitaa tulla pinkki-valkoruudullinen mekko ja valkoiset pitsipunttihosut.

Nimeä minulla eikä tulevalla pikkusiskollani vielä ole mutta te hyvät lukijat saatte jättää omia ehdotuksia tuonne kommenttilaatikkoon. Mamma sitten päättää.

Maalta jo kuulin Ville-serkulta, että hänen pikkusisko Vilma alkaa olla pian valmis. Odottelen myös kovasti heidän tapaamista ja yhteisiä retkiä ja puuhailuja. Tästä tulee kivaa!

4 kommenttia:

jonna kirjoitti...

Ihanainen on kaupunki serkku.

Katju kirjoitti...

Nimiehdotus PIHLA. Kyllä tuossa on tunti jos toinen sulla ja Jonnalla vierähtänyt. Tosi hauska ja herttainen, pirteä Pihla-pupu?

Janika kirjoitti...

Hei! Millaiseenkohan hintaan kyhäisit peukalo-keskellä-kämmentä neitoselle moisen ihanuuden! :)

Minna kirjoitti...

Katju; kiitos ehdoituksesta. Täytyy miettiä vielä ja odottaa kunhan tyttöpupu valmistuu.

Janika; en tee näitä myyntiin. Tilda hahmojen teko kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty. Vastaavan kokoisia pupuja löytyy myynnissä ainakin Mailegilta ja sesonkituotteena nyt myös Pentikiltä.