keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Ihanaa postia!

Viime perjantaina luin eräästä blogista, että tuumasta toimeen naapuri saa tarkkailla postiansa. Tänään, kun tulin töistä, oven välissä oli ilmoitus postissa odottavasta paketista. Saman tien lähdin postiin ja siellä odotti paketti Turkista. Nopeasti se Kusti polkee...
Lankoja täällä on mutta yhtään en tiedä minkälaisia, jännittää...
Paketista paljastui laatikollinen lankoja, yhteensä kilo. Ihania! Ja kaiken huipuks nämä ovat ihan mun värisiä. Kaikista tulee joskus jotain mutta vielä en tiedä mitä. Aika näyttää. Mukana oli käsin kirjoitettu kirje. Sellainen on nykyään harvinaista. Kiitos Gun aivan ihanasta yllätyksestä. Hoidellaan raha-asiat sitten kun tulette takaisin tänne pakkasen kouriin.
 Röyhelöhuivilankaa viiten huiviin.
Sininen ja pinkki ovat paksua chenille lankaa. Kirjavat kerät jotain acryylin ja villan sekoitetta 75/25 %. Valkoinen hapsulanka on aivan ihanan suloista. Siitä taidan tehdä reunukset lapasten tai kämmekkäiden varteen tai jotain muuta.

1 kommentti:

Guns,blog kirjoitti...

Kiva tietää ,että posti kulkee .
En ota mitään maksua sulta,kevät kun tule ,olen taas kyytiä vailla multaa ja kukantaimia pitää taas hankkia ,fillarilla on niin vaikea kaikkea tuoda,sitä paitsi meidän jääkaapissa on vain valot .