lauantai 29. joulukuuta 2012

Joulun jälkeen...

...uutta vuotta ootellessa. Olen virkkaillut isoäidinruutuja. Kolmasosa alkaa olla ruuduista valmiina.
Vielä saa koukku suihkia ja paljon ennen kuin tuo peitto on valmis. Ja nyt jännittää riittääkö kaikkiin ruutujen keskustoihin tuota tummaa lilanpunaista lankaa. Seiska veikkaa se on mutta ei mitään tietoa värinumerosta.
Viime viikolla alkoi olla jo pientä painostusta siitä, kun en esittele tämän vuoden joulukylääni blogissa. Kun ei ehdi niin ei ehdi... Sitä on kuulemma odotettu mutta saatte odottaa ensi jouluun. Katsotaan sitten ehtiikö sen rakentaa ikkunan väliin. Tässä kuitenkin kuvia naapurini vastaavanlaisesta kylästä. Sain kutsun eilen hänen luokse puurolle ja samalla tuli napattua muutama kuva.
Hänen parvekkeella oli myös ihana asetelma. Tuikkutalo havujen päällä somistettuna led-valoilla.
Mun amaryllis ei ehtinyt kukkaan ihan jouluksi. Ensimmäiset viisi kukkaa aukesivat tänään. Kukista saa nauttia vielä kauan kun uusia nuppuja on nousemassa vielä neljä.

2 kommenttia:

jonna kirjoitti...

hieno tulee tosta peitosta! Ja olen kans ihmetelly, missä se kylä viipyy, mut arvasinkin tuon syyn. Mun amaryllis kerkes jouluks 3:lla kellolla, nyt siihen samaan varteen on auennut vielä 3 kelloa ja kaksi nuppua on vielä nousemassa.

Guns,blog kirjoitti...

Hieno peitto siitä tule ,oot niin ahkera virkkaaja .
Onnea Uudelle Vuodelle 2013 !!!!!