tiistai 21. toukokuuta 2013

Kevät touhuja

Niin on paljon tekemistä ja touhua, ettei meinaa malttaa tännekään mitään laittaa. Tänään palstalla tuli jo kommenttia, että jotain uutta kaivattais. Tässä nyt kunnon kuvapläjäys Annan mieliksi.
Viikonloppuna oltiin mökillä siivoomassa. Sataa tihrutti mutta se ei pahemmin tahtia haitannut. Tässä kuvassa sadepisaran tekemä "timantti" lupiininlehdellä.
Raparperejä hakiessa nähtiin mökin takana pieni suloinen pupun poikanen.
Kovasti sitä pelotti ja se yritti piiloutua lupiinipuskaan.
Eilen kiersin rautatieasemalla katetun laiturialueen kautta. Sinne oli rakennettu taas puutarha ja sen pitäisi olla siellä elokuulle asti. Saa nähdä miten kasvit saa siellä olla rauhassa. Sinne oli istutettu kukkien lisäksi suuri määrä hyötykasvejakin, tomaattia, kurpitsaa yrttejä...
Käsityöihmisenä bongasin sieltä heti tämän virkkauksella koristetun neulegraffitin.
Tänään ruokatauolla kävin Hakaniemen torilta parvekkeelle kukkia. On muuten paras kesäkukkapaikka. Kukat on todella komeita ja hyvälaatuisia. Mun piti ostaa parvekelaatikoihin pelargoniat ja joku amppeli. Tämän kun näin, niin piti jättää muiden kukkien osto jollekin muulle päivälle. Ei saanut muuta raahattua kotiin kuin tämän yhden. Leveyttä tällä komeudella on 80 cm. Eikä maksanut senttiäkään enempää kuin pienetkään.
Amppelissa on kukkia miljoona, kolmessa eri värissä.
Chili näyttää puskevan nuppuja. Taitaa näistä sittenkin jotain vielä tulla.
Nyt illalla kävin kylvämässä porkkanat ja istuttamassa sipulit. Porkkanansiemen pussi sattui olemaan sekoitus eri värisiä porkkanoita, oranssia, keltaista, valkoista ja punaista. Aika hauskan näköisiä siemenpussin päällä. Toivottavasti saa nauttia sadostakin.
Minttu kasvaa hyvin ja leviää. Tästä täytyy kuivattaa myöhemmin kesällä taas teetä.

2 kommenttia:

Outi-M kirjoitti...

Se on tämä toukotyöaika, kiirettä pitää. Oikein hyvää viikonloppua!

Guns,blog kirjoitti...

taas olet tehnytkovasti työtä ,ja kaunnita kuvia ottanut,olemme ottaneet samoja kuvia assalta ,kuinkas muuten .ONNITTELUT myös Minnan päivän johdosta .