keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Puoliväli saavutettu

Torkkupeiton virkkauksessa on puoliväli saavutettu tai jo hiukan enemmänkin. 54 palaa on valmiina ja toinen moinen vielä virkattava. Virkkailen tätä kaikkien muiden töiden lomassa ja valmistuu sitten kun valmistuu.
Päättelen langat ja virkkaan palat samantien kiinni. Tuleepahan kerralla valmista eikä nurkkiin jää lojumaan isoa kasaa virkattuja isoäidinruutuja. Se viimeistely kun tuppaa yleensä jäämään.
Loppujen palojen keskustat on jo virkattu ja nyt ei enää tarvitse murehtia langan riittämistä. Vajaa kerä riitti reilusti ja siitä saa vielä jotain muutakin.
Kävin tänään Prismassa ja samalla piti käydä katsomassa joko kevään uutuudet olisivat saapuneet lankahyllyyn. Olihan ne ja ohi ei pystynyt kulkemaan ostamatta. Kivoja lankoja on taas tarjolla ja ihania värejä. Nyt päädyin johonkin muihin väreihin kuin yleensä. Vaihtelu virkistää.

5 kommenttia:

Guns,blog kirjoitti...

Kivoja usia värejä löysit ,mäkin sain tänään Annikilta valkoista villavyyhti ,hän oli löytänyt kaupan keskustassa ,naftisti kuulemma lankoja ,eli en osta kun jokuinen vaalea villavyyhti kotiin vietäväksi .

Henna kirjoitti...

Ei sulla (tai miksei jollain muullakin) sattuis olemaan sinapinkeltaista kelo-lankaa?

Minna kirjoitti...

Henna; En ole koskaan neulonut kelo langasta mitään joten mulla ei ole. Paljonko tarvitset? Täytyy katsella jos vaikka jossain ale-laarissa vielä olisi.

Henna kirjoitti...

pari kerää. Sitä väriä kun ei enää valmisteta ja olis aika mieluinen:)

Outi-M kirjoitti...

Upea peitto tulee.On siinä työtäkin. En ole tehnyt kuin vauvanpeiton kokoisia.