sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Kädentaitomessuilla

Eilen kävin messukeskuksessa kädentaitomessuilla ja Elma messuilla. Olisi siellä paljon muutakin nähtävää ollut mutta ei kaikkea jaksa kerralla. Kädentaitopuolesta mulle jäi vähän pliisu mieli. Pääasiassa siellä oli paperiaskartelua ja helmiä. Kädentaitoihin liittyen olisi paljon muutakin mutta eivät näytä tulevan Hesaan messuille.
Uudenmaan Marttojen osastolla pysähdyin leputtelemaan jalkoja ja istahdin tekemään enkelin kierrätysmateriaaleista. Tällaiseen enkeliin tarvitaan kaksi kirjansivua, puuhelmi (auton istuinsuojasta), pätkä juuttinarua ja liimaa. Kiva idea.
Ja mitä mä messuilta ostin. En paljon mitään. Pari lumihiutale leikkuria ja leimasimia. Ja tietysti itselle joululahjan mutta siitä ei vielä enempää kerrota. Posti tuo aikanaan.
Eilen sain vihdoin pääteltyä langanpäät näistä sukista. Tuli kokeiltua ensimmäisen kerran räjähtävää helmineuletta. Kivan näköistä pintaa sillä tulee ja sukasta tulee hiukan muuta kuin perussukka.

Lanka: valkoinen Nalle ja Nalle kukkaketi, väri kesäkimppu
Puikot: 3 mm
Lankaa kului 82 g
Sukkien koko n. 37-38

4 kommenttia:

Raitalammas kirjoitti...

Tosi kauniit sukat!

Guns,blog kirjoitti...

Olet taas värkännyt vaikka mitä,messuenkelinteko on tuttu mullekin vuosien takaa .
Ihanat nuo sukat ♥

Retu kirjoitti...

Tosi nätit sukat. Voisiko tehdä pätkävärjätystä niin säästyisi päättelyiltä? Pitääpä lukaista ohje läpi että miten sukat on toteutettu.

Minna kirjoitti...

Näissä sukissa toinen lanka on yksivärinen ja toinen pätkävärjätty joten niitä langanpäitä ei kovin monta ole pääteltävänä.