keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Lankaa kirjakaupasta

Kävin tänään Suomalaisessa kirjakaupassa ja mitä mä sieltä ostin? Ihan muuta olin hakemassa mutta etsimääni en löytänyt ja sitten huomioni kiinnittyi lankapusseihin. Juu, lankaa sieltä mukaan lähti, sukkalankaa kirjakaupasta. Pussiin oli pakattu 6 kerää yhteensä siis 600 g Lauri sukkalankaa ja 4 mm bambusukkikset ja sukkaohje. Vieressä oli vielä mainoslehtisiä ja siinä kuponki jolla sai -20 % alennusta kaikista askartelutarvikkeista. Kirjakaupassa kun ei myydä käsityötarvikkeita niin langat luokitellaan askartelutarvikkeiksi. Ei enää mitenkään pahan hintaista.
Iltapimeellä sisällä kuvatessa ei taas värit näytä ollenkaan siltä miltä niiden pitäisi. Viininpunaista, harmaata ja petroolinväristä lankaa on jokaista kaksi kerää. Tämä lanka on minulle uusi tuttavuus ja en tiedä miten se käyttäytyy käytössä. Langassa on sama koostumus kuin 7 veikassakin ja paksuuskin on sama. Kiva kokeilla jotain muutakin laatua.
Eilen olin toisen työporukan kanssa samassa paikassa kuin viimeviikollakin kynttilöitä tekemässä. Nyt raaskin jo osan värjätä sinisiksi itsenäisyyspäivää varten. Muutaman parin jätin sileiksi ja loput saivat taas sen röpelöpinnan. Ehdin jo pakata muutaman parin sellofaaniin ja pakettiin sujautin koristeeksi tonttukiiltokuvan. Onpahan sitten valmiina kun jollekin viemistä tai lahjaa tarvitsee. Nyt on kynttilöitä sen verran, että vähäksi aikaa riittää ja niitä raaskii polttaakkin. Varasin alustavasti jo vuoden päähän seuraavan kunttiläillan - sama aika, sama paikka.

2 kommenttia:

Raitalammas kirjoitti...

Minäkin mietin lukiessani maionoslehtistä, että kuuluuko langat askartelutarvikkeisiin. Nyt täytyy vissiin lähteä ostoksille...

Mamma A. kirjoitti...

Itsekin taannoin ihailin nuita lankapaketteja Suomalaisessa.Meidän kaupassa ei tosin ollut alennuskuponkeja niin en vielä ainakaan raaskinut ostaa.
Suomalaisesta muutenkin löytyy ihania askartelutarvikkeita ja suht edullisestikin.Ostin jouluisia tarroja 0,95e/arkki ja samat maksoi viereisessä Tiimarissa yli kaksi kertaa enemmän :O