sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Erilainen himmeli

Eilen kauppareissulla poikkesin Myyrmannin Sinooperissa. Siellä on nyt kaikki joulutuotteet -50% ja muut -40%. Ostin pari pakettia n. 8 mm muoviputkia. Paketti sisälsi valmiiksi pätkityt putket himmeliä varten. Lisäksi tarvittiin n. 5 m rautalankaa. Samalla reissulla jävin Jonnan luona ja vietettiin pieni askarteluhetki.
Mun himmelinteko jäi kesken kun paketista puuttui 4 putkea. Jonnan himmeli tuli valmiiksi ja sitten tuumasimme, että siihen voisi jotain laittaa koristeeksi. Jonna etsi siihen pattereilla toimivan valosarjan ja muita koristeita. Olimme innoissamme, nyt tulee hieno. Jonnan valmiista himmelistä voitte lukea hänen blogista. Mun oli käytävä paluumatkalla tekemässä reklamaatio Sinooperissa. Sain uuden tarvikepaketin ja ostin niitä muutaman jemmaan. Paketit on tarkistettu, että kaikki putket on tallessa.
Jonnalta sain lahjaksi tällaisen hienon kauppakassin. Tämä on tehty vanhasta farkkuhameesta. Kiitos Jonna! Tämä tuli heti jo käyttöön.
Illalla kakkuja paistaessa väsäsin sitten oman himmelin. Vieä pitää hiukan viritellä ja naamioida valosarjan patterikotelo jotenkin, että sen voi laittaa alas himmelin keskelle. Nyt se on kiinnitetty koristeiden taakse reunaan ja himmeli ei ole kunnolla tasapainossa.
Koristeeksi laitoin muutaman huurteisen koristeoksan, Ikean pattereilla toimivan lumihiutale valosarjan (siitä napsin ne imukupit pois), kesällä kerättyjä männynkäpyjä, ruutunauhasta rusetteja ja muutaman lumihiutalekoristeen.
Nyt voi jo julkaista tämän vuoden joulukortit täällä blogissa. Osan tein tällaisia lumihiutalekortteja...
...ja osan tällaisia peurakortteja. Lisäksi oli 3D kortteja mutta niistä ei ole kuvia.
Nyt on neljäs adventti ja joulu jo lähellä. Blogini jää joulutauolle ja toivotan kaikille täällä vieraileville

Rauhaisaa joulunaikaa!

7 kommenttia:

Katju kirjoitti...

Magee kassi.

Tanni Kotipellolla.. kirjoitti...

Wau tuota himmeliä ja on niin monikäyttöinen vuodenajasta riippumatta - vaihtaa vaan aina nuita koristuksia yms. Hieno on. Hauska myös tuo kassi..

Anonyymi kirjoitti...

Olipa kaunis tuo peurajortti, misten/mistä peurat on? (ensi joulua ajatellen =)

Minna kirjoitti...

Peuratarrat ostin viime joulun jälkeen Sokoksen -70% alesta. Olisi pitänyt ostaa enemmän, ei riittänyt kaikkiin kortteihin. Nyt kun sitten etsin samanlaisia, niin ei löytynyt mistään. Jotain kultareunaisia ja kullan värisiä ääriviivatarroja olisi ollut peuroja mutta en niitä kelpuuttanut.

Pikku myy kirjoitti...

Minna, kiito hauskasta blogista ja iloista joulua sinulle!

Guns,blog kirjoitti...

No kyl on värkätty taas ihania koristeita ,ootte sukulaiset kyllä ihme taiteilijoita . Hyvää matkaa ,jokos kinkku ehtii mukaan???

Sanna kirjoitti...

Hyvää joulua!