maanantai 16. joulukuuta 2013

Leipomuksia

Tein tänään kahdenlaisia pikkuleipiä. Ei nämä kauneudella koreile mutta hyvän makuisia niistä tuli. Viljattomana leipominen on sen verran hankalaa, että kaikki kaulittavat taikinat saa unohtaa.
Vasemman puoleiset ovat karpalokeksejä ja ohje niihin löytyi tämän vuoden DanSukkerin kalenterista marraskuun kohdalta. Oikeanpuoleiset ovat taatelileipiä ja niiden ohje oli ikivanhassa vihkiósessa "Näin leipoo Anni Helena". Noita taatelileipiä olen tehnyt monta kertaa aikaisemminkin. Vehnäjauhot korvasin manteli-, kookos- ja perunajauhoilla ja karpalokeksien kauraryynit korvasin quinoa hiutaleilla. Hyviä tuli ja nyt on iso kasa glögin kanssa naposteltavaa.

1 kommentti:

jonna kirjoitti...

Täytynee kopsata....