lauantai 16. heinäkuuta 2011

Tehtailua

Vihdoin ja viimein alkoi kauan kaivattu kesäloma, ihanaa. Tänään virkkasin valmiiksi myös viimeisen pannunalusen. Niitä onkin muutaman päivän aikana tullut jo iso kasa. Kirjavasta kerästä yritin ensin kukan mallista mutta pätkävärjätty lanka ei siihen soveltunut. Siitä virkkasin sitten tavallisen pyöreän patalapun.
Heitin ne sitten taas pesukoneeseen muun pyykin joukkoon huopumaan. Tavallinen 40 asteen kirjopyykki tunnin ohjelmalla huovutti aluset hyvin.
 Herkulliset värit
Osaan alusista käytin kahta väriä, kun muuten ei lanka olisi riittänyt. Tuosta päälimmäisestä tuli minun suosikki. Taitaa jäädä siis itselle.
Sinikirjavasta langasta tehdystä alusesta tuli hyvä mutta tuo toinen ei ainakaan omaa silmää miellytä. Käytin siihen kaikki keränloput, niin eivät jää nurkkiin pyörimään.

Lomalla ei saa aloittaa yhtään uutta käsityötä ennenkuin ainakin viisi keskeneräistä on valmiina. Alkaa nurkat olla täys puolivalmiita töitä ja kai ne joskus on loppuun saatettava. Seuraavina hommina odottaa siis pyyheliinanpitsit, kahdet sukat, huivi ja isoäidinruuduista virkattu kassi. Saas nähdä miten suunnitelma pitää. Käsitöitä ei kuitenkaan saa ottaa liian vakavasti.Ja täytyy lomalla jotain muutakin tehdä.

2 kommenttia:

Katju kirjoitti...

Kyllä ovatkin kivoja!

Guns,blog kirjoitti...

Eiköhän kesälomalla onkin tarkoitus levähdä ?????????
Mutta ihania ovat ne työt,saako naapuri laitta joululahjatoivomus,sininen kiitos!!!!!!!!!