perjantai 27. heinäkuuta 2012

Kesäretkellä

Aamu alkoi ihanissa merkeissä. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja luvassa oli helteinen päivä. Nappasin naapurin mukaan ja käänsimme auton nokan kohti Läntistä Uuttamaata. Tutustumis kohteena meillä oli tänään Billnäsin ruukki  ja kädentaitotapahtuma.
 

Kiertelimme messuosastoilla ja muutenkin ympäristössä. Messuilla suurin osa oli valmiiden tuotteiden myyjiä.Oli pellava vaatteita, huiveja, kasseja, joruja ja kaikenlaista sisustus tilpehöörää. Vain muutamalla oli myynnissä käsityö ja askartelutarvikkeita.
Kiertelyn lomassa kävimme nauttimassa kupposen kahvia. Kerrankin oli tarjolla minulle sopivaa syötävää kahvin kanssa. Tämä oli aivan ihanaa!
Lähistöllä on muitakin mielenkiintoisia kohteita, kuten puutarhamyymälä, rakennusapteekki ja sisustuspuoti. Paluumatkalla poikkesimme yhdelle kirpparille. Siellä oli vaikka mitä... huonekaluja, astioita ja mitä nyt kirppiksellä yleensä on.
Ostokseni olivat aika minimaaliset. Helmienkeli tarvikkeita Idän Helmestä, käsityöaiheisia riipuksia NamiSupliessilta (näistä tulee silmkkamerkkejä) ja pari tarvikepakkausta Askartelu Amaliasta.

3 kommenttia:

Guns,blog kirjoitti...

Teillä oli mahtava päivä,harmitta tosi paljon kun en voinut tulla mukaan ,vieraita kun tuli ,oli pakko niitä kestittää. Maisemat niin tuttuja nuoruudesta !!!!

Katju kirjoitti...

Mulla ajatuksena kans käydä tuolla....mutta en saa Ronjaa innostumaan - onneksi vielä pari viikkoa lomaa.

TinjamiX kirjoitti...

Tulipa hassu fiilis lukiessa kirjoitustasi, sillä viime lauantaina auringon paistaessa pakkasin naapurini autoon ja lähdimme kohti Billnäsiä... :D Tosin me kävimme vasta paluumatkalla Fiskarsissa kahvittelemassa (suklaapuodissa, nam!) ja vasta Karjalohjan nurkilla pihakirppiksellä. :D