keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Lomaa odotellessa

Kävin palstalla katsomassa tilannetta joko pitäisi kastella. Ei tarvinnut. Samalla tuli räpsittyä muutama kuva teidän lukijoiden iloksi.
Palstalla oli ensimmäiset kukat auenneet ruusupensaaseen. En tiedä mikä lajike tämä on mutta kukat ovat kauniita. Siinä se oli palstan nurkassa kun palstan sain. Joka vuosi se on jaksanut kauniisti kukkia vaikka ei ole kunnollista hoitoa saanutkaan.
Ruusupensaan viereen heinikkoon oli jostain ilmaantunut ilmasipuli. Pitääkin istuttaa nuo pienet alut johonkin parempaan paikkaan.
 Kurpitsa kukkii. On jo muutama pieni alkukin.
Tänään kaupassa käydessä joku kumma veto vetäisi minut lankahyllylle katsomaan joko jotain uutta olisi tullut. Ja olihan siellä uusia seiska veikkoja. Mukaani lähti talitintti-lankaa, punakirjavaa raitalankaa ja pari kerää nostalgiaa. Näistä saa talveksi muutamat sukat. Yksi työkaveri kysyi jo, että meinaanko lomalla tehdä muuta kuin kutoa sukkaa. Kyllä meinaan.

4 kommenttia:

jonna kirjoitti...

ihana ruusu. Joo jotain pientä varmaan ennättää tekasta sukkien, tiskirättien ym muiden neuloosien ja virkkuoosien lomassa ;)

Katju kirjoitti...

Lomallahan ehtii vaikka mitä ja sulla se on vielä edes. Ihanaa lomaa! Upea ruusu.

Guns,blog kirjoitti...

Kivoja uusia lankoja,pitä käydä katsomassa .
Upea ruusu sulla palstalla ,täytyy käydä katsomassa livenä .

Outi-M kirjoitti...

Upea ruusu! ja kurpitsa. Ja langat.