maanantai 3. syyskuuta 2012

Laiska Kati ja tunnustuksia

Syksy tekee tuloaan ja kohta tarvitaan lämpimiä asusteita. Aloitin tämän huivin jo keväällä mutta kesän se on marinoitunut käsityökopassa. Suomenkielinen ohje löytyy MODAsta 4/2011. Lehden kuva oli taas sitä luokkaa, että sen perusteella en olisi huivia neulonut. Kuvasta ei saa minkäänlaista tolkkua huivin mallista. Onneksi on tämä blogistania ja jossain blogissa näin tällaisen neulotun ja kunnolla kuvatun. Ohje löytyy myös netistä, maksullisena ja englanninkielisenä Ravelrystä.
Lanka; Marks&Kattens Fame rand
Puikot; 5 mm pyöröpuikko
Lankaa kului 80 g.
Huivin pingotin muotoon ja mittoihinsa solumuovisen lattiapalapelin päälle. Tuollainen palapeli on aika kätevä näissä hommissa. Lankaa jäi jonkin verran ja huivista olisi voinut tehdä isommankin.
Hirveä ukkospuuska pyyhkäisi äsken tästä yli. Vettä tuli aivan kaatamalla. Mun piti mennä tämä huivi kuvaamaan lähimetsään jonkun puun oksalla mutta sai jäädä nyt. Aurinkovarjo sai toimia alustana kuvatessa miten tämä asettuu kaulalle. Kiva tuli.
Mua on muistettu jo kahdella samanlaisella tunnustuksella. Toisen sain Katjulta ja toisen Mintulta. Kiitos näistä. Nämä on mun blogin ensimmäiset tunnustukset : )

Aivan ihania blogeja on niin paljon ja valinta on todella vaikeaa mutta näille blogeille ajattelin tämän jakaa.

TUNNUSTUKSEN SÄÄNNÖT
 1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, jolta sen sait
 2. Anna tunnustus (5) suosikkiblogillesi ja kerro heille siitä
 3. Kopioi Post it-lapun kuva ja liitä blogiisi
 4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta vaikka se onkin kerrottu Post it-lapulla ja toivo,että lempibloggaajasi lähettävät sen  eteenpäin.

2 kommenttia:

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Kiitos kaunein Minnalle♥ I love your blog -tunnustuksesta. Kiva kun tunnustit olevasi blogini ahkera kävijä. Itskin kuulun niihin hiljaisiin kävijöihin eri blogeissa. Aikaa ei tunnu löytyvän kommentointeihin. Pöh pötypuhetta. Aina on aikaa laittaa vaikka hymiö tai sydän merkiksi piipahduksesta.
Viestit blogikavereilta piristää ihmeesti päivää.
Mahtava blogi on itselläsikin. Jään ihastelemaan. Hauskaa, että ollaan kesän aikana käyty molemmat Billnäsissä. Luit varmaan blogistani tai näit kuvat ennemminkin. Niissä kadunvarren punaisissa puutaloissa olisi ollut kiva käydä sisällä. Upea kallio siellä yhden talon pihamaalla oli ainakin tieltäkatsottuna. Salaa sivusilmällä katsastin.
Ihanaa viikkoa Sinulle ja kiitos vielä.
Pajupirtin Kaisa, halauksin

jonna kirjoitti...

mie en oikein ymmärrä mitä mun pitäs tehdä??? tolle merkille... ;)