sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Syksyn puuhia

Olin perjantai illan ja koko lauantai päivän Jonnan luona ja puuhasteltiin taas kaikenlaista. Neuloosikin vaivasi niin pahasti, että joka välissä piti sukkaa kutoa. Yhdessä tekeminen on aina mukavaa, juttu luistaa ja nauru raikaa. Ja jotain valmistakin syntyy.
Perjantaina tehtiin Flush&go vessapaperirullanhylssyistä massaa ja dipattiin siihen sitten metalliverkon kappaleita. Tämä oli hurjaa sotkemista. Massa ei pysynyt verkon päällä ja sekoitimme siihen muitakin apuaineita kuten paksua vesikiisseliä ja liimaa. No tuo auttoi jonkinverran mutta lopputulos ei ihan vielä miellytä. Laitan näistä tuotoksista uuden jutun kunhan niitä vähän vielä tuunailen.
 Lauantaina kävimme ulkoilemassa ja nauttimassa syksyisestä metsästä.
Mun saaliina oli melkein sankollinen puolukoita. Mustikkaakin olisi ollut vielä paljon ja aika paljon sitä mukaan tuli kun marjat kasvoivat sekaisin. Marjoja puhdistaessa pitää sitten kerätä mustikat erilleen, niin niistä saa vielä piirakan.
Jonna keräsi metsästä askartelutarvikkeita ison kassillisen. Onneksi auton takakontissa sattui olemaan saha mukana, niin oksien pätkiminen kävi helpommin.
Syksyn kauneutta!
Matkan varrella ihmettelimme jääkauden muodostamaa kiviharjua.

2 kommenttia:

Guns,blog kirjoitti...

On taas tytöt puuhailleet ,ihmettelinkin jo kun sain olla saunassa melkein yksin ,tuli sitten meidän ilopilleri onneksi,
kauniita syksyisiä kuvia !!!!!!!!!!!!!

jonna kirjoitti...

Joo, mukavia hetkiä taas yhdessä koettiin. Sotkemistahan se oli, mutta kivaa... paljon saa kivaa aikaiseks, kun vaan pistää tuumasta toimeksi.