torstai 24. marraskuuta 2011

Joulumaa

Minulla on ollut jo useampana vuonna tapana tehdä joulumaa olohuoneen ikkunan väliin. Ikkunoiden väli on n. 15 cm, joten sinne sopii aika isojakin juttuja. tänään tein tämän vuoden kylän ja se on tällainen.
Joulumaan talot ovat tuikkutaloja. Niiden sisälle on tungettu pätkä valosarjaa jotta kylässä on valot. Aikaisemmassa valosarjassa oli vain 20 lamppua nyt vaihdoin valot 120 lampun mikrosarjaan. Valoja riittää tuikkimaan nyt myös pihalle.
Talojen välissä on paljon lumisia kuusia, suurin osa niistä on kynttilöitä ja muutama on polystonea.
 Rekvisiittaa olen kerännyt milloin mistäkin. Osa on kuusenkoristeita ja muita joulukoristeita. Eläimistä hirvi, poro, koira, kettu ja peurat ovat Schleichin lelueläimiä. Puput pääsiäiskoristeita Tiimarista
Peuraperhe.

On todella vaikeaa saada vangittua sitä tunnelmaa näihin kuviin mitä se on tuossa ikkunan välissä. Parhaimmillaan joulumaa on kun valot on sytytetty ja olkkarissa valot on säädetty vähän himmeämmälle.

5 kommenttia:

jonna kirjoitti...

ihana on !!! Ja varmaan paikanpäällä vielä kauniimpi.

KristiinaS kirjoitti...

Voi miten kaunis Joulumaa! Kerrassaan sykähdyttävä, kun kuvittelen sen paikalla nähdyksi.

Outi-M kirjoitti...

Mahtavan upeaa!

Pirkko kirjoitti...

Upea!

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten suloinen!!! <3 Osuin blogiisi vahingossa ja jäin selailemaan postauksia järjestyksessä. Olet kyllä uskomattoman taitava käsitöissä, osaisinpa minäkin edes puoliksi noin ihania töitä! :)