keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Oi, mikä ihana päivä!

Aurinko paistaa lähes pilvettömältä taivaalta, linnut laulaa ja on lämmintä. Parvekkeella lämpömittari näyttää + 15 astetta. Tein tänään pitkän kävelylenkin ja nautin hienosta ilmasta.
 Lähimetsässä kukkivat jo valkovuokot.
Atshiu! Ja kohta kukkii koivu. Eikä tarvita enää montaa samanlaista päivää kuin tänään, niin koivut ovat hiirenkorvalla.
 Mätäjoki virtaa vuolasti.
Samalla reissulla poikkesin katsomassa tilannetta palstalla. Vielä näyttää kovin ankealta ja maa on vähän liian märkää kääntöhommia ajatellen. Täytyy odotella vielä muutaman hetki. Jo siellä muutama muukin oli hommia aloittelemassa. Kiva oli moikata muutamaa palstatuttua.
Krookukset kukkivat kauniisti. En muistanutkaan, että näitäkin sinne olen joskus istuttanut.
Raparperi tunkee jo kovalla voimalla maan uumenista uusia versojaan. Ei mene enää kuin kuukausi, niin saa tehdä piirakkaa tuoreesta raparperistä. Nam!
Leskenlehtikin kukkii niin kauniisti. Tässä vaiheessa se on vielä kaunis mutta kun täytyy repiä sitä juurineen pois kylvöksien tieltä, niin sitten se ei olekkaan enää kaunista ja kivaa.

3 kommenttia:

jonna kirjoitti...

minun "ihana" päivälenkki kulki harmaita kivisiä hesan katuja ja joku ruttasi auton etu rekisterikilven... sulla paljon kauniimpaa maisemaa. Ihania kukkia ja kuvia...

Katju kirjoitti...

on siis kevät!

Gun kirjoitti...

Ihania kevään merkkejä,ja huivikin tuli tosi kaunis,pitä meidänkin kävellä sinne palstalle tutkimaan .