maanantai 1. huhtikuuta 2013

Toinen juhannusruusu

Lauantaina sain valmiiksi toisen juhannusruusu maton. Tästä tuli samanlainen kuin tuosta aikaisemmastakin. Sama kude ja sama virkkuukoukku.
On tää vaan niin kiva virkattava.
Loppukuteesta virkkasin korin Kauhavan Kangas-Aitan Esteri korin ohjetta mukaillen. Ei tästä ihan samanlainen tullut. Kude on ohuempaa, niin se ei pysy samalla tavalla ryhdissä ja reuna pääsee kääntymään ulospäin. Ihan kiva kori vaikka muutaman lankakerän säilyttämiseen. Mini-ontelokudetta tähän kului 245 g. Kudetta jäi vielä pieni kerä. Siitä voisi virkata vaikka pannunalusen.
Parvekkeella narsissit voivat hyvin. Ei ole ollut niin kovia pakkasia että kukat olisivat siitä kärsineet vaikka parvekkeella ei laseja olekkaan.
Tomaatit ja chilitkin tuli koulittua ja nyt niillä on jonkin aikaa tilaa kasvaa omissa pikkupurkeissaan. Tein muutaman purkin joihin istutin yhden tomaatintaimen jokaista laatua. Nämä ovat menossa ystäville.

2 kommenttia:

Outi-M kirjoitti...

Minulla on haavena tuo juhannusruusu, mutta voi jäädäkin haaveeksi. Olen vielä kuskannut narsissit melkein joka yö sisään eteiseen. Mukavaa työviikkoa!

Gun kirjoitti...

Voi kun olet ollut ahkeraa !!
Aloitimme myös parvekkeen järjestäminen tänään !!!