tiistai 18. kesäkuuta 2013

Parvekkeella

Tomaatit kasvaa ihan mahdottomasti. Piti hankkia kunnon tukikepit niille ja osa tukea vielä parvekkeen kaiteeseen. Nyt parveke näyttää keppiviidakolta. Lisää on toisessa päässä mutta sieltä kuvia myöhemmin. Yrtit kasvaa myös rehevästi ja siitä on kiva napsia tarvittaessa.
Tomaatit kukkii ja nyt on hauska seurata varsinkin tämän uuden tuttavuuden Black Russian kukkimista. Mustalla ryssällä on aivan erilaiset kukat. Tällaiset kerratut ja kaksi kertaa suuremmat kuin muilla tomaateilla. Näistä pitäisikin tulla jumbo tomaatteja.
Timjamin alla asustelee tällainen piikikäs heppu ja tarkkailee tilannetta parvekkeella.
Muutama kupinalunenkin tuli taas virkkailtua. Nämä menivät yhdelle ystävälle tuliaisiksi.

2 kommenttia:

jonna kirjoitti...

Rehevää on sun parvekkeella. Ja siilikin on päässyt asettumaan taloksi ;) Ihanan värisiä noi kupin aluset. Kun virkkasin tota juhannusruusua, muutaman kerran oli tenkkapoo, et miten tästä eteenpäin ja olin jo soittamassa sulle, mut ajattelin, et nyt täytyy yrittää vaan itse osata. Kyllähän siellä virheitä on, mut väliäkös sillä, kun lopputulos on ok. Ajattelin tehdä noita kans tableteiks niiden pikkuruusukuppien alle. Niistä joskus nautitaan hienoa kahvia vaikka huvimajassa .....

Gun kirjoitti...

Odotan innolla että Black Russian aukeaa mullekin .
Komiat on kukat .