lauantai 10. syyskuuta 2011

Messuilla

Tänään tuli pyörähdettyä Wanhassa Satamassa kädentaitomessuilla. Tai ei kai sitä pyörähtämiseksi voi sanoa, kun siellä vierähti useampi tunti. Väkeä oli liikkeellä todella runsaasti. Nelosen ratikassa menomatkalla oli jo mukava meininki. Ratikkaan sulloutunut naisia niin paljon kuin vain mahtuu ja kaikilla sama suunta. Sitten se tyhjeni samalla pysäkillä. Kaikki tuntuivat olevan tuttuja keskenään, vaikka kukaan ei ollut toisia aikaisemmin nähnyt.
Lankaostokset tuli pidettyä aika minimissä, mukaan lähti vain neljä kerää Vilma sukkalankaa. Kauhavan kangasaitan osastolta ostin Lilli-ontelokudetta. Siitä olisi tarkoitus talven aikana virkata juhannusruusumatto. Pellavalankaa ostin Raijan aitan osastolta pitsiliinoja varten. Messuilla oli mietittävä jo tulevaa joulua ja joulukortteja, niihin löysin uudenlaisia ääriviivatarroja.
 Virkkuukoukkusen osastolta oli pakko ostaa pinssi :)

Messuilla näin harvinaisen vähän tuttuja, yhteen törmäsin kuitenkin viimeisessä salissa. Kiitos messuseurasta, oli mukava turista ja samalla hipelöidä aivan ihania lankoja.

1 kommentti:

Gun kirjoitti...

Tuo pinssi on kyllä JEES sinulle ,arvasin että sinne menet tänään .
Mä jännäsin maaottelun merkeissä enkä ehtinyt saunaankaan,jokaisella harrastuksensa !