sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Välkkyvä pipo

Eilen kauppareissulla löysin tätä uutta lankaa. Vaikka lanka on akryylia, niin päätin silti kokeilla. Erikoisuutena siinä on mukaan lisätty heijastava lanka, joka hohtaa ja näkyy pimeässä. Tämä ominaisuus ei ole kuitenkaan mikään heijastimen korvaaja vaan hauska lisä näkyvyyteen. Etsin heti puikot ja niin illalla syntyi sitten valmis pipo.
Ei ollut sopivaa päätä jossa pipon olisi kuvannut joten mallina saa toimia Tiina. Tämän nuken olen saanut kummitädiltä joululahjaksi yli neljäkymmentä vuotta sitten. Pipo näyttää ihan Sulo Vileenin tai tontun myssyltä näin pienessä päässä mutta on se ihan hyvä kunhan löytyy sopivamman kokoinen pää.

Lanka: Schachenmayr Lumio
Puikot: 10 mm
Lankaa kului 102 g
Illalla otin kuvan salamalla ja tässä näkyy se heijastinlanka paremmin kuin tuossa yläkuvassa. Myssyn tein kaupasta saadun ohjeen mukaan. En löydä sitä aivan samanlaisena netistä muuten kuin savoksi kirjoitettuna ja se löytyy täältä. Hauskasti kirjoitettu ohje :o) Helppo ohje ja myssy valmistuu hetkessä.

2 kommenttia:

Katju kirjoitti...

Fiksu idea laittaa heijastinlankaa, just hyvä pipoihin, lapasiin, säärystimiin.

Gun kirjoitti...

Just niin olen juuri etsinnyt pipomallia no tässä se sitten löytyy,saas nähdä kun svenskatalande yrittää savolaista ohjetta ♥