perjantai 4. lokakuuta 2013

Hengissä ollaan...

Onpas tullut pitkä tauko kun tänne blogiin mitään kirjoittelin. Hengissä kuitenkin oon vaikka flunssa on päällä ja aika reporanka olo. Ajankuluksi virkkailin 1,5 mm koukulla pienen liinan kotiväkilangasta.
Liinan halkaisija on n. 15 cm. Ohjeen tähän löysin jostain netin syövereistä. En muistanut ottaa osoitetta talteen joten en voi linkittää ohjetta tähän. Helppo se on kuvankin perusteella virkata.
Pieni liina on kiva laittaa vaikka kynttiläpurkin alle.
Toissa viikolla kävin TaitoShopissa ja ostin muutaman vyyhdin Roosa Nauha sukkalankaa ja sukkaohje vihkon. Vihko sisältää 20 mukavaa mallia. Pitäisi keriä nuo vyyhdit ja luoda ensimmäisten sukkien silmukat. Tänään en kuitenkaan jaksa.
Viimeksi lähikirpparilla poiketessa löysin sieltä tällaisen ohutreunaisen ruusukupin. Halvalla kun lähti, niin piti mukaan ottaa. Nyt on mun ruusukuppikokoelmassa taas yksi hauskanmallinen kuppi lisää. Tutkin kuppia tarkemmin ja tämä on venäläisen Imperial porselainin käsin maalattu 18 karaatin kullalla koristettu kuppi (entinen Lomonosovin posliinitehdas). Sieltä sivuiltahan tuo kuppikin googlen avulla löytyi ja kupilla on hintaa paljon enemmän kuin 1 €. Euroiksi käännettynä reilut 35 €. Hyvä löytö.

2 kommenttia:

Gun kirjoitti...

Kiitos vinkistä ,oli mielenkiintoinen linkki ,en löytänyt toistaiseksi mun kupit ,mutta eläimet kyllä,huikeita hintoja !!!!

jonna kirjoitti...

ihanan värisiä lankoja ja ihana kuppi, sekä liina :)