keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Kurkkupenkki ja virkkausta

Kävin päivällä ostamassa Hakaniemen torilta viisi avomaankurkuntainta. Ne piti käydä istuttamassa palstalle mutta se olikin isompi urakka. Kurkkupenkin kohta oli päässyt pahasti rikkaruohojen valtaan. Ohdaketta ja juolavehnän juurta oli aivan valtavasti.
Kurkkupenkki tuli kuitenkin tehtyä. Toivottavasti tuottavat satoa samalla tavalla kuin viime kesänäkin. Urakan jälkeen oli valtava hiki. Olisi pitänyt kylvää vielä pavut mutta ne sai jäädä huomiseen.
Aurinko kun laski metsän taakse, niin silloin iski valtava mäkäräisparvi. Joukossa oli muutama itikkakin. Palstalta oli lähdettävä ettei ihan elävältä syödä.
Kotiin vielä kimppu kukkia; lupiinia, vuorikaunokkia ja päivänkakkaraa. Nyt riittää luonnossa kukkia niin paljon, että on kiva tuoda kimppu kotiinkin.
Eilen virkattiin työpaikan kässäkerhossa. Opetin Katjulle virkkausta. Illan tuotoksena tuli ihan kelpo tiskirätti (alempi vihreä). Opettaessani tein itse pinkin värisen. Ylempi vihreä ja turkoosi rätti ovat tekeleitäni aiemmin tältä viikolta. Yksi kerholainen virkkasi kivan väristä satulanpäällistä afrikankukkapaloista.

2 kommenttia:

Gun kirjoitti...

Upealta näyttä ja sun palsta .
Ja niitä hienoja tiskirättejä ,mun rätti on edelleen pöytäliinana ,liian hieno rätiksi.

Outi-M kirjoitti...

Ihania nämä palstakuvat, tykkään niin. Hyvää viikonloppua!