lauantai 16. kesäkuuta 2012

Palstan ötököitä

Huhkin tänään neljä ja puoli tuntia palstalla. Kurpitsapenkki tuli tehtyä ja kurpitsat istutettua. Tänä vuonna on kesäkurpitsaa ja koristekurpitsaa. Kyllä oli kuuma ja rankka homma. Kaikenlaisia juuri kaivoin maasta monta monta sankollista. Välillä pidin pienen huilitauon ja kiertelin kameran kanssa kuvaamassa. Kivoja otoksia tulikin.
Tämä vihreä koppis oli oikea linssilude. Siinä se paistatteli päiväänsä päivänkakkaran kukalla eikä minnekään näyttänyt olevan kiire. Kuukkelilta kysyin mikä mahtaa tämä koppis olla ja sain vastaukseksi Kultakuoriainen. Tämä oli ainakin 2 cm pitkä ja upean värinen.
 Kukkakärpänen
 Lupiineja
 Yleiskuvaa palstalta
 Päivänkakkarapolku
Tummat pilvet vyöryivät valtavalla vauhdilla ja uhkasivat keskeyttää hommani. Onneksi sain kaikki tehtyä eikä ruvennut satamaan.
Salaatti on jo kivasti taimella takana sipulit. Lopuksi kannoin vielä 140 litraa vettä taimille. Nyt kun kaikki alkaa olla valmista, voikin toisesta päästä aloittaa jo kitkemisen. Työt eivät lopu... Olo oli tomuinen ja rähjäinen kun palasin kotiin. Onneksi pääsi huuhtomaan päivän pölyt lenkkisaunassa.

2 kommenttia:

jonna kirjoitti...

sie huhkit palstalla ja mie täällä mökillä. On tällaisella helteillä kyllä tosiaankin melkoista touhua. Aivan älyttömän hienoja kuvia nuo ötökkä kuvat ja on muutkin. Täällä kans rantasaunassa sai päivän töhnät putsattua ja voi köllähtää muate.

Gun kirjoitti...

Mahtavat kuvat olet saanut,ötökät näyttävät niin kauniilta!!!