Hurmurinkakku
3 kananmunaa
2,5 dl sokeria
3,5 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta (Pirkka)
1 tl vaniljasokeria
250 g voita sulatettuna
Vaahdota kananmuna ja sokeri.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi vaahtoon.
Lisää viimeiseksi sulatettu voi kuumana taikinaan.
Kaada taikina suurehkoon, voideltuun ja kookoshiutaleilla leivitettyyn vuokaan.
Paista kakkua 150 asteisessa uunissa noin 1 tunti.
2 kommenttia:
NAM - kuulostaa ihan hiekkakakulta. Just tänään mietin, että ois kiva leipoo....mutta kun tuo keittiöremontti on meneillään...
Katju; tämä on enemmänkin pumpulikakku. Hiekkakakku tehdään muistaakseni toisin päin eli voi ja sokeri vaahdotetaan ja sitten lisätään munat. Remontin valmistumista odotellessa on nyt hyvä haaveilla mitä sitten uuden uutukaisessa keittiössä kokkailee ja leipoo.
Lähetä kommentti